FunX

"Politici slaan plank mis met campagnelied"

  1. Newschevron right
  2. "Politici slaan plank mis met campagnelied"
De afgelopen weken zijn verschillende politieke partijen druk bezig om zichzelf in de spotlights te zetten voor de verkiezingen. Dit doen ze door middel van interviews, het verspreiden van flyers, goodies en sommigen hebben ook een speciaal campagnelied gemaakt.

Het grotendeel slaat echter meestal de plank compleet mis met een afgezaagd nummer waar je meestal plaatsvervangende schaamte van krijgt. FunX-presentator Fernando besloot daarom om Ruben van The Partysquad te bellen om te vragen hoe ze dit nu wél moeten doen.

"Als je echt wil connecten met de jongeren dan moet je met ze feesten en laten zien dat het oprecht is. Want als je iets geforceerd doet, als je een lied maakt wat de plank misslaat, dan gaat niemand het tof vinden en dan gaan ze alleen maar denken dat je dom bent", vertelde Ruben in Start. Volgens de artiest moet iemand van de overheid niet doen alsof hij opeens kan rappen. Dat moeten ze overlaten aan anderen. Luister het complete gesprek hieronder terug!

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/140162914&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie