FunX

Kwart budget voor Sting of the Scorpion

  1. Newschevron right
  2. Kwart budget voor Sting of the Scorpion
Roel Reiné, die eerder werkte aan films als The Scorpion King 3 en Death Race: Inferno, werkt op dit moment samen met RZA in Thailand aan het vervolg van de actiefilm 'The Man with the Iron Fists', Sting of the Scorpion. Het is niet voor niets dat de rapper de regie dit keer in handen laat van de Nederlandse regisseur.

Snel en goedkoop
Roel staat namelijk bekend om het maken van kwaliteitsfilms die binnen rap tempo voor een laag budget worden gemaakt. Dat laatste is waar hij ook bij het vervolg van Sting of the Scorpion mee te maken heeft. RZA had een budget van 20 miljoen dollar voor het eerste deel. Omdat het uiteindelijk geen groot succes werd, moet Reiné het doen met een kwart van het budget van deel één.

Onder de indruk
Dit is één van de redenen dat Thailand als locatie is gekozen om de kung fu film te schieten. In China is het namelijk veel duurder om opnames te maken. RZA is tot nu toe erg onder de indruk van Roel. "Op de set laat hij het helemaal over aan mij. Hij heeft het al geschreven, hij is producent en hij speelt nog steeds dezelfde rol. Hij is heel onder indruk van het tempo waarin ik werk en de shots die ik bedenk. Hij is helemaal in zijn nopjes, hij is er heel erg blij mee", vertelde Roel vanmorgen in Start.

Volgend projecten (films):

Michiel de Ruyter
Aangezien de BN'er in hoog tempo werkt, heeft hij nog een paar films op de planning staan waar hij dit jaar mee aan de slag gaat. Zo houdt hij zich nu ook bezig met de pre-productie van de Nederlandse film 'Michiel de Ruyter'. In mei komt hij deze kant op om met de opnames van start te gaan.

Smart Bullets
Na Michiel de Ruyter gaat Roel weer naar Amerika om de film 'Smart Bullets' te schieten. Het gaat over een dame die een kogel heeft ontwikkeld die tracking in satellieten gebruikt om doelwitten mee te doden. De regisseur mocht nog niet vertellen welke acteurs hier een rol in hebben.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/141492463&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie