FunX

Zefanio onthult: nieuw compilatie-album 'EnBloc' met grote namen komt eraan

  1. Newschevron right
  2. Zefanio onthult: nieuw compilatie-album 'EnBloc' met grote namen komt eraan

Josylvio, Zefanio en F1rstman zijn slechts enkele grote namen die vrijdag 7-7-2017 het nieuw compilatie-album van dit jaar EnBloc zullen releasen. De afgelopen dagen teaseden I Am Aisha, Hef en Défano Holwijn, die ook op het album te horen zijn, al naar het mysterieuze project. Zanger Zefanio onthulde vrijdagochtend meer erover aan Dyantha en hij primeurde de eerste track.

Samen

EnBloc betekent in het Frans 'samen'. Volgens Zefanio is dat ook de boodschap die de artiesten met het album willen geven: "Samen werken is heel belangrijk in de game, er komt betere muziek uit." Op het album zijn bijna twintig Nederlandse rappers en zangers uit de urban scene te horen. Onder andere FunX Talent-crew ValsBezig.

Meer

De eerste single van het album is Meer van Zefanio featuring F1rstman en Shanee. "Daar komt ook een clip van uit en ik denk dat jullie het wel gaan liken."

Succes

Eerdere projecten als New Wave en Gate 16 hebben het succes van samenwerking al laten zien. Dit kan wat beloven voor EnBloc.

Op het album staan de artiesten: Zefanio, F1rstman, Shanee, Hef, BKO, Hansie, I Am Aisha, Dinero, ValsBezig, Crooks, Rollàn, Def Major, Soes, Jermaine Niffer, Défano Holwijn, Jerra, Baas B en Latifah. EnBloc komt uit op het label Equipe van Mo Fouradi.

Ster advertentie
Ster advertentie