FunX

FunX live vanaf Rotterdam Unlimited

  1. Newschevron right
  2. FunX live vanaf Rotterdam Unlimited
Op 14, 15 en 16 juni doet FunX live verslag vanuit de binnenstad van Rotterdam voor de eerste editie van Rotterdam Unlimited. De havenstad draait deze week helemaal om muziek, dans en theater. Ook als je zelf niet in Rotterdam bent, krijg je de sfeer, de live optredens en de gezelligheid als FunX-luisteraar mee.

De FunX-programma’s komen vrijdag 14 juni van 19.00 tot 23.00 uur, zaterdag 15 juni van 13.00 tot 23.00 uur en zondag 16 juni van 13.00 tot 19.00 uur vanuit het hart van het Rotterdamse centrum. FunX-dj’s Q-Bah, One’sy, Aashna, Quintis Ristie, Maarten, Dulci en Serkan brengen jouw de hoogtepunten van het kleurrijke, internationale programma. Ook via FunX.fm, Twitter en Facebook word je live op de hoogte gehouden.

Spektakel

Optredende artiesten als MC Fit, Skip & Die en Bollebof brengen een bezoek aan de FunX studio op de Coolsingel. De FunX-reporters mengen zich tussen de festivalgangers en doen verslag van de sfeer en de beste acts. Het wordt dus één groot zomers spektakel!

Rotterdam Unlimited

Van 11 tot en met 16 juni staat de Rotterdamse binnenstad in het teken van een aantal bekende evenementen, waaronder Battle of Drums, Zomercarnaval en Dunya. Deze en andere festivals vallen dit jaar voor het eerst onder de vlag van Rotterdam Unlimited. Er zijn optredens van onder andere Outlandish, Nelson Freitas, MC Fit en Bollebof.

FunX Festivalzomer

Naast Rotterdam Unlimited is FunX deze zomer ook aanwezig bij Latin Village in Spaarnwoude op 30 juni. Op 10 augustus doet je favoriete radiozender live verslag van Appelsap in het Amsterdamse Oosterpark.


Ster advertentie
Ster advertentie