FunX

T-Pain en Flo Rida op Traphall 5 EP ChildsPlay en Chuckie

  1. Newschevron right
  2. T-Pain en Flo Rida op Traphall 5 EP ChildsPlay en Chuckie

Het was een drukke ochtend in Start met ChildsPlay, Jayh en later ook nog Lady Bee in de FunX-studio. Het trio staat momenteel samen met de zanger in de picture met hun hit Bobbel. Ze staan hier vanaf vandaag op nummer één mee in de XChart! De boys kregen daar vanmorgen een speciaal plakkaat voor overhandigd.

Remix
Ze hadden bovendien nog meer goed nieuws te melden over dit nummer. DJ Dyna, D-Rashid en Chuckie hebben allemaal een remix van deze tune gemaakt. Dit remix-pakket wordt binnenkort uitgebracht!

Traphall 5
Daarnaast had ChildsPlay ook nog nieuws te melden over de Traphall 5 EP. Ze hebben T-Pain en Flo Rida samen op één track gekregen! Chuckie vermelde vanmorgen op Twitter dat je een snippet op zijn Snapchat account, clydenarain, kan beluisteren. Trapphall 5 wordt ook spoedig uitgebracht.

Tenslotte heeft het trio ook een speciale zomer mix voor je gemaakt die je gratis kan downloaden.

Onlangs vloog de studio van het bekende Amsterdamse productieteam Soulsearchin' in brand. Jayh heeft geluk want het grotendeel van zijn opnames zijn gered. Over een paar nummers moet hij nog doorkrijgen of die in orde zijn.

Film
Hij is wel één track kwijt die hij twee dagen voor de brand had opgenomen. Het ging om een soundtrack voor een film. "Daar kunnen we naar zwaaien," vertelde Jayh. De zanger maakt overigens niet alleen muziek voor een film, maar acteert zelf ook nog. "Ik probeer mezelf nog steeds te ontwikkelen," zei Jayh. Hij wilde nog niet verklappen om welke film het gaat.

Ster advertentie
Ster advertentie