FunX

Kim Grifhorst: van dakloos tot CEO van Chris Browns kledinglabel

  1. Newschevron right
  2. Kim Grifhorst: van dakloos tot CEO van Chris Browns kledinglabel

Kim Grifhorst had geen huis, geen geld, geen baan en kwam met haar kindje op straat te staan. De 32-jarige dame heeft haar leven inmiddels radicaal omgegooid. Ze is nu CEO van Black Pyramid in Europa, het kledinglabel van Chris Brown. Kim schoof aan bij Eva in WorX en deelde haar bijzondere verhaal.

''In het laatste jaar van mijn relatie was ik afhankelijk van mijn man. Toen ik de relatie beëindigde, had ik geen geld, geen bankpas, geen huis, geen eten en geen drinken.''

Ondergoed

Samen met haar dochtertje stond ze plots op straat. Ze logeerden bij vrienden en familie, want ze had zelfs geen geld voor een kinderopvang of huis.

''Ik heb alles verkocht, tot aan mijn ondergoed aan toe. Ik heb alle euro's bij elkaar gesprokkeld om mijn doel te bereiken: m'n eigen winkeltje openen.''

Chris Brown

Nadat haar winkeltje een beetje ging lopen, wilde ze graag naar de Verenigde Staten. Ze spaarde wat geld en ging naar Las Vegas. Ze sleepte een exclusief merk binnen, wat ook een groot succes werd in Nederland. Uiteindelijk lukte het haar zelfs om in contact te komen met Chris Brown en inmiddels is ze CEO van de Europese tak van zijn kledinglabel.

Avontuur

Haar kindje heeft nooit meegekregen dat er financiële problemen waren. Kim zorgde ervoor dat alles op een groot avontuur leek.

''Ik zei gewoon: we gaan op avontuur, pak je spulletjes mee. [...] Als je een kindje hebt, mag je nooit problemen van volwassenen aan ze overbrengen.''

Dance battle

Kim is nu ook bezig met het organiseren van een dance battle. Hiervoor werkt ze samen met haar rechterhand Senna. Reporter Laila ging langs om erachter te komen hoe het is om met Kim te werken.

Ster advertentie
Ster advertentie