Naar homepage
FunX

Gery Mendes hoopt op nog mooiere muzikale jaren

  1. Newschevron right
  2. Gery Mendes hoopt op nog mooiere muzikale jaren
Gery Mendes is terug van weggeweest met een splinternieuw album! Het nummer Memories is de eerste single van de cd Caminho. Dit is ook de enige track waarop Gery een stukje in het Kaapverdiaans rapt. Eigenlijk was er nog een nummer in deze taal dat dezelfde naam heeft als het album. Deze track heeft de cd niet gehaald.

Joker
"Productioneel was die nog niet helemaal in orde. Ik denk dat die daarom niet meer in de lijst voorkwam met de tracks die het zouden kunnen halen. Het zou even bijgeschaafd moeten worden," vertelde Gery vanmorgen in Start. "Een keer als het echt stilvalt of doodvalt gooi ik 'm erin als een joker of een troef," voegde hij er nog aan toe.

{source}

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/159764457%3Fsecret_token%3Ds-5mgBH&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>

{/source}

7 Jaar
De afgelopen zeven jaar heeft Gery niet stilgezeten. Zo heeft hij onder andere met Kyteman's hiphop orkest en Pete Philly & Perquisite getourd. Daarnaast heeft de zanger ook een aantal theaterproducties gedaan.

Passie en liefde
Muziek maken voor zichzelf heeft Gery toch wel gemist. "Ik merk nu dat ik m'n album heb uitgebracht, dat dat voor mij toch stiekem nummer één is. Hij heeft het gevoel dat hij de afgelopen zeven jaar heeft stil gestaan. “Het waren hele leuke zeven jaren maar ik hoop dat het nog veel mooiere jaren gaan worden," vertelde Mendes.

Ster advertentie
Ster advertentie