FunX

Brahim Fouradi bezig met opzetten eigen muzieklabel

  1. Newschevron right
  2. Brahim Fouradi bezig met opzetten eigen muzieklabel
"Het is iets wat ik heel graag wil doen." Dat vertelde Brahim Fouradi vanmorgen enthousiast aan Fernando. Volgens hem staat hij nu op een punt in zijn carrière waar een eigen muzieklabel perfect in past. Brahim begon ooit als artiest en is bekend van onder andere de hit '1 ding'. Tegenwoordig woont de harde werker in Londen en is hij onder andere bezigals A&R manager van verschillende artiesten zoals Cho, Ayden en Aliyah.

Op dit moment is Brahim in gesprek met Sony Music Entertainment over zijn eigen muzieklabel. "Ik denk niet dat ik me specifiek op één genre ga richten. Ik vind het wel tof om edge from scratch te ontwikkelen en ik denk dat ik me veel daarop ga richten."

Brahim op 'Misschien wel hè?' remix
Hoewel Brahim veel achter de schermen werkt, heeft hij toch nog even de mic in handen genomen. "Van Amsterdam-West tot aan Londen Town. Misschien wel hè?", rapt hij op op de 'Misschien wel hè?' remix van Cho. "Hij heeft me gewoon gevraagd van wil je een verse doen en ik dacht van ja laat ik het maar gewoon nog een keertje doen."Ster advertentie
Ster advertentie