FunX

Veronica schaamde zich voor I ❤ 50 Tinten Grijs

  1. Newschevron right
  2. Veronica schaamde zich voor I ❤ 50 Tinten Grijs
Presentatrice Veronica van Hoogdalem is erg close met haar moeder. Ze vertelt haar alles, maar toch wist haar moeder tot vorige week nog niets van het programma I Love 50 Tinten Grijs waarin Veronica haar opwachting maakt. Daarin staan seks, erotiek en de onderwerpen uit het boek 'Vijftig Tinten Grijs' centraal.

Schaamte

De moeder van Veronica neemt al haar media-optredens op. Toch was er één programma waar Veronica niets over gezegd heeft: I Love 50 Tinten Grijs. Nadat haar moeder het mediaoptreden ontdekte, vertelde Veronica haar dat ze zich schaamde voor dat programma. Waarom ze zich schaamde hoor je in de audio hieronder.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F66337648%3Fsecret_token%3Ds-1bWlb&show_artwork=true&secret_url=true"></iframe>
{/source}

Kijkcijfers

Veronica van Hoogdalem vertelt in Start dat ze weinig om kijkcijfers geeft, maar ze begrijpt dat collega's dat wel belangrijk vinden. "Tess zat in een kijkcijferkanon, SBS op zaterdagavond. Nu is ze terug bij Veronica. Dat is een heel groot contrast." De enige tip die ze aan haar collega's kan geven is: "Fuck die kijkcijfers, doe wat je nu wilt en geniet ervan." Veronica vindt dat ze nog niet op de cijfertjes hoeft te letten. "Ik ben nog geen Matthijs van Nieuwkerk of Linda de Mol. Mensen verwachten van mij niet dat ik nu een programma presenteer waar een miljoen mensen naar kijken."

Veronica's vibrator

Van de vorige Start-gast Rogier Komproe kreeg Veronica van Hoogdalem de seksueel getinte vraag: 'Wat is de meest gênante of tricky plek waar jij een seksspeeltje hebt gebruikt?' Daar hoefde ze niet lang over na te denken: "Ik heb gewoon een vibrator onder de douche gebruikt die ik daar niet mocht gebruiken. Het gênante is dat ik boos terug ging naar de winkel. Toen zei die mevrouw in de winkel: je hebt 'm zeker onder water gebruikt. Dat mocht dus niet."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F66337694%3Fsecret_token%3Ds-Slt83&show_artwork=true&secret_url=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie