FunX

Brownie Dutch en Touzani maken EK-song

  1. Newschevron right
  2. Brownie Dutch en Touzani maken EK-song
Brownie Dutch en Soufiane Touzani werken samen aan een EK-song, dat vertelden ze vanochtend in Start. Fernando vroeg het duo hoe zij op het idee waren gekomen om zoiets te doen. "We doen vaak shows samen en de combinatie van ons is altijd muziek en sport geweest en nu met het EK is dat een logische stap voor ons," zei Brownie Dutch.

Videoclip

De EK-song van Soufiane Touzani en Brownie Dutch krijgt ook een bijbehorende clip. Volgens Touzani wordt het geen doorsnee video. "Die videoclip wordt telkens aangepast tijdens het EK met nieuwe EK-beelden."

Z@ppsport

Touzani en Brownie Dutch zijn elke dag op Nederland 1 en 3, net voor de wedstrijden van het EK, te zien op Z@ppsport met een 'jeugdjournaalachtig report'. "We gaan ook bijvoorbeeld vette goals naspelen met kids en de videoclip wordt elke keer aangevuld met verse beelden", vertelde Touzani.

Trouwen

Touzani liet vanochtend ook een ring zien aan Fernando en dat was niet om de presentator ten huwelijk te vragen. De Marokkaanse trukendoos gaf antwoord op de vraag of hij een andere liefde heeft, naast zijn liefde voor de bal. Soufiane blijkt afgelopen december het huwelijksbootje te zijn ingestapt. "Het is heel snel gegaan. Ik had de vrouw van mijn leven ontmoet en toen ging het allemaal heel snel," vertelde de freestyle voetballer. Brownie Dutch heeft op korte termijn nog geen huwelijksplannen, maar hij houdt alle opties open: "Ik wil wel ooit gaan trouwen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F46334586&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie