FunX

D-Double: "Ik voel me gevleid!'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. D-Double: "Ik voel me gevleid!'

Sinds zijn singles Intro en Amn was het maandenlang stil rond D-Double. Maar dat betekent niet dat hij stilgezeten heeft. De rapper uit Vlissingen was te gast bij Weekend Wax om te praten over zijn aankomende plaat Nood Breekt Wet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Plaat

Dat D-Double zolang geen muziek heeft uitgebracht ligt volgens hem aan verschillende factoren. "Af en toe krijg je van die dipjes", vertelt de artiest uit Vlissingen. "Ik ben een beetje teruggevallen in mijn oude situatie, maar nu ben ik weer herrezen." Binnenkort kunnen we dus weer een heleboel nieuwe bangers van hem verwachten in de vorm van een album. Maar is de muziek op de plaat anders dan de eerdere muziek van de rapper? Daar hoeven fans volgens hem niet bang voor te zijn. "De mindstate is hetzelfde, maar wel volwassener. Het is gewoon D-Double", zegt hij.

101barz

Helaas kon de rapper uit Vlissingen nog geen nieuwe muziek laten horen. Wel gaf manager Bolle prijs dat er in de eerste week van december een hele enge studiosessie van D-Double bij 101Barz uit zal komen. "Dit is voor elke MC in de game: je gaat zenuwachtig worden", waarschuwt de manager.

Award

Samen met manager Bolle speelde D-Double een quiz. Wie weet de cupmaat van de grootste borsten ter wereld en hoe oud is Chris Rock eigenlijk? De rapper had de meeste knowledge en won de quiz. Daar hoort natuurlijk een prijs bij. Uit het niets ontving D-Double een platina award voor zijn track Kibra met Broederliefde en SBMG! Het is alweer de vijfde plaat van de artiest. "Ik voel me gevleid. Ik voel me er erg goed bij!", vertelt een blije D-Double. Nu is het wachten op zijn nieuwe muziek!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie