FunX

"Je ziet het aan een man als hij vreemdgaat, vrouwen voelen dat"

  1. Newschevron right
  2. "Je ziet het aan een man als hij vreemdgaat, vrouwen voelen dat"

"Je weet tegenwoordig niet meer wat je hebt aan elkaar." Voor FunX-luisteraar Joffrey is trouw zijn in een relatie de normaalste zaak van de wereld. Dat liet hij weten bij Morad & Shay. Zij discussieerden met hun luisteraars over de stelling 'trouw zijn is niet van deze tijd'.

Joffrey vindt dat mensen die kiezen voor een open relatie, het lekker zelf moeten weten. "Maar op het moment dat je partner in de veronderstelling is dat je loyaal bent, en je gaat buiten langs, dan is dat gewoon een no go."

Je weet waarmee je gaat

Luisteraar Kim heeft een iets ingewikkeldere mening. "Tegenwoordig heeft iedereen een buitenvrouw of man, het is tegenwoordig normaal. Het ligt eraan of ik het voor mezelf oké vind." Haar theorie: ze heeft er geen moeite mee als zij zelf de buitenvrouw is. Als ze in een relatie zou zitten en haar man heeft een buitenvrouw, dan is het een ander verhaal. "Ik zou hem slaan als ik erachter kom."

Tegelijkertijd is Kim nogal zelfverzekerd over of het haar überhaupt zou overkomen. "Je kent je man, je weet waarmee je gaat. Je ziet aan een man of hij vreemdgaat. Vrouwen voelen dat."

Ster advertentie
Ster advertentie