FunX

Ir-Sais over zijn grote inspiratiebron: ''Ik zal in tranen uitbarsten''

  1. Newschevron right
  2. Ir-Sais over zijn grote inspiratiebron: ''Ik zal in tranen uitbarsten''

Ir-Sais is deze week de DiXte met Nadie Como Tu. De Caribbean superster vertelt bij Fernando in Start over zijn vaderschap en het succes dat hij aan zijn fans te danken heeft. Ook laat hij weten van wie hij zelf fan is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Buitenlands succes

Ir-Sais had onlangs een groot concert op Aruba. ''De energie van de fans was heavy'', laat hij weten. Ook in onder andere Venezuela en Chili gaat hij superlekker. Het kwartje valt vandaag de dag bij een groter publiek en voor dit succes heeft hij zo zijn redenen: ''Je moet structuur voor jezelf creëren en niet vergeten real te blijven.'' De latin-artiest heeft in Zuid-Amerika nog nooit een show gegeven, maar mocht dat moment komen, is hij er klaar voor.

Vaderschap

Ook is Ir-Sais ready voor de zorg voor zijn kids. In alle drukte is hij vader geworden van een meisje. ''Mijn baby is pas geboren. Ze heeft grijze ogen, ik ben helemaal blij.'' Dit wondertje is zijn vierde kind. Hij heeft nu vier dochters.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grote inspiratiebron

Voor veel (opkomende) artiesten is Ir-Sais een groot voorbeeld, maar zelf heeft de zanger ook een idool. ''Romeo Santos is mijn favoriete artiest. Mijn droom is altijd geweest om hem te leren kennen. Ik denk dat ik dan in tranen zal uitbarsten.'' De liedjes van de Amerikaanse zanger betekenen veel voor Ir-Sais. ''Al zijn tracks pakken mij. Als ik zijn liedjes hoor, voel ik me terug in de tijd.''

Ster advertentie
Ster advertentie