FunX

Vind je ultieme baan in Hi5

  1. Newschevron right
  2. Vind je ultieme baan in Hi5
Ben jij ook op zoek naar de ultieme baan die bij je past? Donderdag tot en met zaterdag check jij op Skills Masters wat je allemaal kunt doen. Natuurlijk is ook FunX van de partij. Je kunt radio en tv presentatie workshops volgen op het FunX Mediaplein. En in samenwerking met DutchVersity lanceert FunX vanaf aanstaande zondag een nieuw programma waarbij je vanuit je luie stoel kunt orienteren op de arbeidsmarkt: Hi5.


Hi5 is een wekelijkse radioshow over succes, talent en professionele mentaliteit. Je maakt kennis met diverse rolmodellen uit het bedrijfsleven: van een directeur van een beursgenoteerd bedrijf tot een succesvolle muzikant met groot zakelijk instinct. De studiogast beantwoordt kritische vragen over de successen, valkuilen en leermomenten uit zijn / haar carrière aan de hand van de ‘DutchVersity Hi5’: het stappenplan van DutchVersity voor gerichte zelfontplooiing volgens het model van carrière-goeroe Stedman Graham.

In het DutchVersity Hi5 model gebruik je je hand als kompas:
- Je duim staat voor passie en een positieve instelling.
- Met je wijsvinger volg je de richting van je droom en kies je je eigen dreamteam.
- Je middelvinger staat voor het houden van overzicht en zorgen dat je boven de rest uitsteekt.
- De ringvinger staat voor trouw en betrouwbaar zijn aan jezelf en aan je droom
- En last but not least; je pink: wees altijd bij de pinken!

{youtubejw}vCYw5PrYjj0{/youtubejw}

Aanstaande zondag is Jim Geduld te gast in de studio. Hij vertelt over zijn carrierepad van acteur in de soapserie GTST tot makelaar bij een kantoor. Wekelijks stelt de studiogast ook een vacature open, waar jij op kunt solliciteren; on air! Stuur je CV naar de studio en wie weet maak jij kans op die leuke baan. Ga on air het sollicitatiegesprek aan en leer van de tips van een deskundige.

Jim Geduld zoekt aanstaande zondag in Hi5 naar een (Assistent) Makelaar. Is deze functie op je lijf geschreven? Luister dan zondag tussen 17.00 en 19.00 uur naar FunX en solliciteer!

Hi5 luister je vanaf aanstaande zondag wekelijks tussen 17.00 en 19.00 uur op FunX. Dionne (DutchVersity) en Serkan (FunX) presenteren de show. Jim Geduld, makelaar van beroep, is de eerste gast in Hi5.

Meer informatie lees je ook in het persbericht.

Ster advertentie
Ster advertentie