FunX

Broederliefde kondigt tweede concert aan op 2 juni 2018

  1. Newschevron right
  2. Broederliefde kondigt tweede concert aan op 2 juni 2018

Het dak ging eraf in het Sparta stadion: Broederliefde en Friends wisten op deze bijzondere plek een spectaculair concert te geven. Achteraf schoven de jongens aan bij Fernando in de studio. En ze brachten gelijk goed nieuws voor degenen die het optreden van 29 april hebben gemist: er komt een tweede concert op 2 juni 2018!

Succesformule

Fernando heeft altijd al gezegd dat de jongens groot zouden worden. Door de enorme rush van dit concert beseffen de jongens van Broederliefde dat hij altijd gelijk heeft gehad. De eigen sound en energie was volgens Fernando de ultieme formule voor succes.

''Vandaag zie ik pas: je had gelijk.''

Hoogtepunt na hoogtepunt

Het hele optreden was een enorm succes: het publiek ging los en elke artiest wist het beste van zichzelf te laten zien. Broederliefde heeft inmiddels al zoveel hits op zijn naam. Wanneer houdt het op?

''Je moet je hoogtepunten niet willen overtreffen. Je moet muziek blijven maken, hitjes komen vanzelf. Een hitje kun je niet maken, het publiek bepaalt.''

Op weg naar het kasteel

Gisterenavond werd een documentaire uitgezonden over de jongens: Broederliefde op weg naar Het Kasteel. Heb je het gemist? Check het hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie