Naar homepage
FunX

Appa: "Blijkbaar wil iemand mij monddood hebben"

  1. Newschevron right
  2. Appa: "Blijkbaar wil iemand mij monddood hebben"
Rapper Appa zou niet onder zijn eigen naam op Facebook zitten. Dat is de aangegeven reden waarom zijn Facebookprofiel sinds gistermiddag is verwijderd. “Niet om in complottheorieën te denken, maar het lijkt verdacht veel op het feit dat ik veel over het Palestina-Israël conflict aan het plaatsen ben,” vertelde hij vanochtend in Start.

"Ik zit op de goede weg"
Appa is duizenden volgers kwijt nu zijn Facebookpagina is weggevallen. Hij kan er niet over uit hoe belachelijk hij het vindt. Maar het heeft volgens hem ook een lichtpuntje. “Het geeft alleen maar aan dat ik op de goede weg zit. Je raakt de mensen blijkbaar daar waar het ze pijn doet.”

Strijdersmentaliteit
“Mijn advocaat gaat erop jagen.” Via de normale route is het helaas niet gelukt om Appa’s Facebookpagina weer online te krijgen. Als het aan hem ligt, is het binnen 24 uur weer online.

In de tussentijd is de rapper gelukkig wel via zijn Twitterpagina te volgen. Binnenkort komen er namelijk nog meer demonstraties en acties aan. Maar ook de muzikant in hem heeft niet stilgezeten. Eind augustus heeft Appa een aantal nieuwe tracks beloofd.Ster advertentie
Ster advertentie