logo
FunX

Topstyliste Rossana Kluivert is een survivor

  1. Newschevron right
  2. Topstyliste Rossana Kluivert is een survivor
Styliste Rossana Kluivert had op jonge leeftijd al interesse in mode. Drie jaar geleden begon ze naast haar werk in de modebranche evenementenbureau The Class Company. Samen met haar partners is ze daarvoor onder andere druk bezig met het organiseren van het huwelijk van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder. Rossana zocht voor haar bedrijf een stagiair(e) PR/Marketing.
Shoppen

Rossana werd vooral bekend als styliste van Bekende Nederlanders. Zo verzorgde ze de styling van onder andere Gerard Joling, Romeo, Glennis Grace, Martijn Krabbé en vele anderen. In het tijdschrift Beau Monde had ze een vaste rubriek waarin ze lifestyle adviezen gaf en als personal shopper reist ze regelmatig naar het buitenland om kleding en accessoires voor BN’ers te kopen.

Voetbalvrouw
In de afgelopen twintig jaar heeft ze dus een indrukwekkend cv opgebouwd, maar sinds een paar jaar staat Rossana ook volop in de belangstelling als voetbalvrouw. In 2008 trouwde ze met oud-voetballer Patrick Kluivert met wie ze (naast haar twee kinderen uit een eerder huwelijk) een zoontje heeft.

Stageplek
Wat Rossana’s plannen voor de toekomst zijn en hoe ze heeft geknokt om te komen waar ze nu is, vertelde ze op zondag 13 juni in Hi5. Ook nam ze een vacature mee van haar bedrijf The Class Company, per september is ze op zoek naar een stagiair(e) PR/Marketing. Luisteraar Margreet solliciteerde live on air naar deze stageplek. Hieronder hoor je hoe ze het ervan af bracht en luister je het hele gesprek met Rossana terug:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201006131700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie