FunX

Deze woorden willen jullie in 2020 écht niet meer horen

foto: Instagram: mulamoes911
  1. Newschevron right
  2. Deze woorden willen jullie in 2020 écht niet meer horen

Welk woord kan écht niet meer? Wij vroegen jullie op social media welk woord je in 2020 echt niet meer wil horen. Kennelijk zijn er veel woorden waar jullie je aan irriteren, want de reacties stroomden binnen. Dit zijn de tien woorden die jullie het liefst in 2019 laten:

10. Oprecht

Hoe oprecht is het nog als je oprecht in elke zin 'oprecht' gebruikt? Wij denken oprecht dat oprecht wel oprecht een beetje minder mag.

9. BRAZES
Het was hét nieuws van het jaar: de relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland. De media stonden de afgelopen weken vol met roddels over het kersverse koppel Brazes. Niemand kan het meer schelen, dus hopelijk blijft het voorlopig even stil rondom deze twee.

8. Azijn

"De AzIjN waS OOk WEer In dE AanBiEDinG."

7. hubby

Je partner liefkozend hubby noemen, kan volgens sommigen ook echt niet meer.

6. Me ventje

Het kan ook nog een stapje erger dan hubby, namelijk: me ventje... Schrijf dan op zijn minst nog MIJN ventje!

5. Loev

Er zijn maar weinig mensen die het woord 'loev' echt loeven. Nafthaly Ramona liet in de comments weten het woord echt niet meer aan te kunnen horen.Toch is er een groepje die standvastig vol blijft houden dat loev heel stoer klinkt.

4. Babydaddy

De vader van je kind babydaddy of de moeder van je kind babymomma noemen: dat is toch cringy! Zeg maar gewoon de vader of moeder van mijn kind.

3. Influencer

Het lijkt wel alsof iedereen zichzelf tegenwoordig een influencer noemt. Uit de vele comments blijkt dat jullie daar helemaal klaar mee zijn.

2. Kanker

Kanker als scheldwoord gebruiken was nooit cool en dat is het nog steeds niet.

1. Huts

Met stip op één: huts! Dit was het woord wat door jullie het vaakst genoemd werd. Huts a niffauw was in 2018 nog populair, maar in 2020 is de uitspraak toch echt not done. Huts kunnen we dus gewoon in 2019 laten.

Ster advertentie
Ster advertentie