FunX

Rocky slaat zich door medialand

  1. Newschevron right
  2. Rocky slaat zich door medialand
Mediamaker Rocky Tuhuteru (50) heeft één keer in zijn leven gesolliciteerd en dit werpt nog steeds zijn vruchten af. Hij studeerde Theologie en Rechten maar heeft geen van beide studies afgerond. Hij wilde iets betekenen voor de Molukse gemeenschap, en maakte hierdoor kennis met de media. Radio werd direct zijn passie Later volgde ook KRO's Ontbijt TV. Zondag 14 juni was hij te gast in Hi5 als succesvol rolmodel en stelde hij een workshop binnen zijn bedrijf beschikbaar.


Visie

Volgens Rocky is het erg belangrijk om een natuurlijke belangstelling the hebben binnen je vakgebied. Probeer op allerlei verschillende manieren je bagage die van toepassing is uit te breiden. Deze bagage haal je niet alleen uit een opleiding maar ook uit je instelling. Daarnaast vind hij taal ook erg belangrijk. Probeer beter Nederlands te spreken dan de gemiddelde Nederlander. Je moet je kunnen meten met allerlei mensen door middel van je taalbeheersing.

Tuhuteru & Partners
Dit bureau bestaat uit communicatieprofessionals, producers, strategisch adviseurs en mediamakers. Ze produceren radio- en televisieprogramma's voor landelijke, regionale en lokale omroepen. Dit houdt in: presentatie, redactie, verslaggeving, regie, productie, formatontwikkeling. Daartoe zetten ze ook hun eigen audiovisuele faciliteiten in. Verder presenteert Rocky Tuhuteru nu verschillende programma's voor de NOS en de RVU. Binnen zijn bedrijf stelt hij een workshop met professionals beschikbaar.


Meld je aan tijdens Hi5 voor de volgende workshop:
Doe mee aan de interview- en presentatietraining o.l.v. radio- en televisiemaker en communicatiestrateeg Rocky Tuhuteru. Wat vertel jij over jezelf? En hoe zorg je ervoor dat je een goede indruk achterlaat bij een potentiële werkgever? Hiermee gaan we letterlijk oefenen voor de camera en gezamenlijk terugkijken. Je krijgt hierna ook een advies. Daarna gaan we in debat over hoe je jouw toekomst ziet, welke ambities je hebt en hoe je die zou kunnen bereiken. Hoe je een professioneel netwerk opbouwt, staat hierbij centraal!

Luisteren hier de uitzending terug

Deel 1
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_200906141700.wma{/wmaremote}

Deel 2
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_200905141800.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie