FunX

The Pointer Sisters zijn excited in Nederland

  1. Newschevron right
  2. The Pointer Sisters zijn excited in Nederland
Als je The Pointer Sisters niet kent, dan gaat er waarschijnlijk wel een belletje rinkelen bij het nummer I'm So Excited. De dames die in de jaren zeventig en tachtig hit na hit scoorden, zijn in Nederland voor een optreden bij MAX Proms 2012.

Fernando sprak vanochtend met Ruth, de oudste sister en vroeg haar of er iets veranderd is door de jaren heen. "Ik denk dat ik nu meer van geniet dan toen. Destijds was ik het zat om steeds hetzelfde nummer te zingen, maar nu heb ik ze leren waarderen. Het is moeilijk om echt te geloven dat mensen de liedjes nog steeds zo leuk vinden. Ik ben nog steeds verbaasd als ze meezingen en de tekst kennen."

The Pointer Sisters bestaan tegenwoordig uit twee zusjes, maar maken de dochter en kleindochter van Ruth ook deel uit van de groep. Volgens Ruth is samenwerken met je dochter en kleindochter even raar als het klinkt: "Als ze soms naast me staan, dan denk ik: Wat doe ik hier nog?!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70320249"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie