FunX

Dro: "Ik wil minder sh*t maar dopere sh*t maken"

  1. Newschevron right
  2. Dro: "Ik wil minder sh*t maar dopere sh*t maken"
Dwight Burnet, beter bekend als Dro, heeft afgelopen weekend zijn 100ste videoclip gelanceerd. Om dat te vieren heeft de music video director de clip voor zichzelf geschoten en een grote groep rappers, waaronder MocroManiac, Hydroboy en Kalibwoy, laten spitten op de 100 Clipz track.



Plannen
Vanmorgen vertelde hij in Start meer over zijn toekomstplannen. "Ik wil minder sh*t, maar dopere sh*t maken." Dro wil dit jaar niet zoveel clips schieten, maar de kwaliteit van video's die hij opneemt wil hij naar een hoger niveau brengen. Dwight wil ze naar eigen zeggen nog mooier en creatiever maken.

"Ik zie dro als cement tussen die bakstenen"

Props
Angelo Diop, beter bekend als Rotjoch, was ook 'Hinda Building' om meer over het succes en ontstaan van DroVideo te vertellen. "Hij was de man die niet rapte maar hij was er altijd bij (de shows van Hydroboyz). Als er onderling een discussie was, was Dro de eerste die ik zou bellen (om te helpen). Ik zie Dro als dat cement dat tussen bakstenen zit," zei de tv-presentator tegen Fernando.





101Barz & filmproject
Rotjoch vertelde ook meer over de toekomstplannen met 101 Barz en een filmproject. Over deze fictieve film die over Amsterdamse criminelen gaat, wilde hij nog niet veel kwijt. Angelo beloofde Fernando wel een primeurtje zodra ze wat verder zijn met het project.

Ster advertentie
Ster advertentie