FunX

Willekes en Meijers geven Morad modetips

  1. Newschevron right
  2. Willekes en Meijers geven Morad modetips
Het zit niet mee met de mode keuzes van FunX-presentator Morad. Afgelopen donderdag voelde hij zich nog gekwetst door Negativ. De rapper vond de nieuwe twitterfoto van de FunX-dj niet kunnen. "Morad, een G-Shock is geen Breitling. You gotta pimp up your avatar G!", aldus Negativ.

Vanochtend waren tijdens Start Thijs Willekes en Manon Meijers van het programma Modepolitie te gast in de show. Het was natuurlijk het perfecte moment voor presentator Hassan om hun mening te vragen over de kledingstijl van Morad. Hij liet hun een andere foto zien waarbij hij een andere outfit en een petje draagt. "Een soort straatschoffie, zo ziet hij eruit", aldus Thijs. "Hij lijkt op de foto echt twaalf", zei de verbaasde Manon. Beide mode-experts konden niet geloven dat hij ouder is dan 30 jaar:"Ik dacht is dat de zoon van de radio-dj?"

Volgens Manon was zijn stijl te hard doorgevoerd waardoor er geen volwassen dingetje meer te vinden was."Morad pas op, we komen bij je langs", aldus Thijs. Gaat de FunX-presentator iets met de kritiek doen of trekt zich hier niks van aan?

Voor het aankomend mode-seizoen raadt Manon aan dat je kijkt wat bij je past en niet alles klakkeloos overneemt. De kleur roze is zowel voor vrouwen als mannen belangrijk. De heren die dit heftig vinden, kunnen ook bordeaux kiezen. Daarnaast zijn ook de western cowboy stijl en leren accenten in. Vanavond geven ze meer tips in de eerste aflevering van de Modepolitie 2.0.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F57741079&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie