FunX

Masao Parris (15) gescout tijdens buitenspelen, maakt catwalk debuut voor Prada

  1. Newschevron right
  2. Masao Parris (15) gescout tijdens buitenspelen, maakt catwalk debuut voor Prada

Maak kennis met de vijftienjarige Masao Parris. Hij werd gescout tijdens het buitenspelen. Twee maanden later liep hij zijn eerste modeshow voor Prada. Vanmorgen was het kersverse catwalkmodel te gast bij Fernando om over deze verrassende draai in zijn leven te vertellen. "Het was nooit mijn droom, maar het is toch wel heel speciaal." Tijdens het buitenspelen kwam een Australische fotograaf naar hem toe, die vertelde dat hij foto's van Masao wilde maken. "Toen heeft hij zijn kaartje aan me gegeven. Hij zei dat ik het aan mijn ouders moest geven." Het gaat hier om fotograaf Philip Riches, die ook wel bekend is van het tv-programma Holland's Next Top Model.

De ouders van Masao moesten eerst een beetje lachen. "Ze dachten het zal wel niet. Toen hebben ze hem gegoogled en zagen dat hij een professionele fotograaf is. Daarna hebben ze contact met hem opgenomen."

Prada, maar ook Louis Vuitton

Masao maakte zijn catwalk debuut exclusief voor Prada. Maar gisteren liep hij nog voor Louis Vuitton. En dan is er natuurlijk ook nog zoiets als school! "Op school zijn ze er wel relax over. Ik ga over naar 4-havo, dus ze maken zich niet zo druk. Normaalgesproken gaat school voor, maar ik kan mijn toetsen verschuiven naar een andere dag."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie