FunX

Appa: "Ramadan is voor mij teruggaan naar de basics"

  1. Newschevron right
  2. Appa: "Ramadan is voor mij teruggaan naar de basics"

Een gezellige boel vannacht tijdens Darkchild. Sharwhan had Appa namelijk uitgenodigd in de FunX studio om te praten over de Ramadan. Appa vertelde hoe hij de de vastenmaand tot nu toe beleeft en luisteraars konden bellen om vragen te stellen aan de rapper.

Voor Appa is de Ramadan eigenlijk teruggaan naar de basics. "Het niet eten is niet alleen het verbranden van calorie├źn en vetten, maar ook van al je zondes en je ego. Het zuivert je ziel en geest."

Anderen helpen

Ook is Appa tijdens de ramadan veel meer bezig met het willen helpen van anderen. "Als ik bijvoorbeeld ergens een boomtak zie hangen over de weg, dan zet ik m'n auto langs de kant en haal ik 'm weg."

De rapper geeft wel toe moeite te hebben met het controleren van zijn woedeuitbarstingen. "Tijdens de Ramadan word ik daar veel meer me geconfronteerd, dus ik word veel bozer op mezelf in plaats van dat ik het projecteer op anderen."

Geen muziek meer?

Appa vertelde ook dat hij zich niet meer echt bezighoudt met het maken van muziek. Hij heeft het te druk met nieuwe dingen en hij heeft het "wel een beetje gezien." "Ik spreek nu een hele andere doelgroep aan. Je ontgroeit de artiest en wordt echt een persoon binnen het maatschappelijk debat," aldus de rapper.

Ster advertentie
Ster advertentie