FunX

De weg naar een miljoen

  1. Newschevron right
  2. De weg naar een miljoen
Afstuderen als sportleidster en ruim 22 jaar later als business coach mensen vertellen hoe ze rijk kunnen worden. Tineke Rensen heeft behoorlijk wat dingen op haar CV staan en sprak vanochtend in Start over het stappenplan naar miljonair worden.

Tineke heeft nooit echt stil gezeten na haar studie. Ze heeft in de Nederlandse sportteams Freestyle Buckel skiën en Freestyle wildwaterkayakken gezeten. Maar deze dame heeft ook heel lang een vakantiebedrijf gehad. “Ik wil altijd het beste uit mezelf halen en had al een paar jaar het gevoel dat dat niet meer mogelijk was.”

Duizendpoot Tineke was dus op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na allerlei cursussen over geld en mindset, kwam ze erachter waarom ze tegen het plafond aanliep. Hoewel de business coach nog geen miljonair is, is ze wel hard op weg. “Waar ik achter kwam, is dat heel veel mensen zichzelf onbewust dwarszitten op het gebied van geld.” De juiste mindset is volgens haar een belangrijke voorwaarde om miljonair te kunnen worden. “Als je miljonair wil worden, dan is één van de belangrijkste dingen dat je al weet dat het zo is. Het moet alleen nog naar je toekomen.”



Ster advertentie
Ster advertentie