FunX

Sherita Narain niet veranderd door succes

  1. Newschevron right
  2. Sherita Narain niet veranderd door succes
Welnessresort Thermen Holiday in Schiedam werd zes jaar geleden opgezet door Sherita Narain (38). Inmiddels is er nog een tweede center geopend in Zuidwolde, staat een derde in Hoofddorp op de planning en heeft Sherita als Algemeen Directeur van Thermen Holiday 250 medewerkers in dienst. Afgelopen zondag nam ze in Hi5 een vacature mee voor horecamedewerker bij haar vestiging in Schiedam. Klik hier om te horen of ze iemand heeft gevonden.

Sauna
Als klein meisje wilde Sherita verpleegster of lerares worden, maar na het vwo besloot ze Rechten te gaan studeren. Tijdens haar stage op een groot advocatenkantoor kwam ze erachter dat ze daar niet gelukkig van zou worden. Ze wilde liever met mensen werken en als fervent saunaganger begon ze daarom samen met haar broer een saunaresort. Als Algemeen Directeur houdt Sherita zich vooral bezig met marketing en inkoop, terwijl haar broer zich vooral op de financiën richt.

Delegeren
Naast kinderen is Sherita’s passie ondernemen. Waarom ze zo houdt van onderhandelen, moeite had met delegeren en wat haar grootste leermoment is, vertelde ze op zondag 21 februari in Hi5.

Vacature
Ook zocht ze voor haar bedrijf een horecamedewerker. Luisteraar Lydia solliciteerde live in de uitzending naar deze functie. Hoe ze het deed en welke tips ze meekreeg van onze HRM-deskundige Dorothé, hoor je hieronder.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201002211700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie