FunX

Gijzelaars van Kees van der Spek zijn opgepakt

  1. Newschevron right
  2. Gijzelaars van Kees van der Spek zijn opgepakt
De bende die Kees van der Spek gijzelde tijdens de opnames van het programma 'Oplichters in het Buitenland' is opgepakt! De SBS6-presentator vertelde vanochtend in Start dat de groep uit Shanghai dankzij zijn creditcardmaatschappij niet meer vrij rondloopt.

Gearresteerd
Kees vertelde in de FunX ochtendshow dat creditcardmaatschappij VISA zo geshockt was door de beelden, dat ze contact hebben opgenomen met de Chinese autoriteiten. Ik kreeg vorige week een belletje dat er vijftien man zijn gearresteerd. De hele bende is kennelijk gearresteerd, maar ik weet niet wat er nu gaat gebeuren met hun.



Gegijzeld in Shanghai
Kees van de Spek vertelde eind februari bij FunX dat hij gegijzeld is geweest in Shanghai: "Ik liet me masseren in Shanghai en had daarom geen setje om. Dat liep helemaal fout. Op een gegeven moment ging de masseuse weg en stonden er twee uitsmijters voor me die zeiden: 'Je creditcard of we vermoorden je.' Toen dacht ik 'fuck' en uiteindelijk betaalde ik ze."



Zondag 21.30u

De aflevering van 'Oplichters in het Buitenland' waarin Kees van der Spek wordt gemasseerd, bedreigd en gegijzeld in Shanghai, is aankomende zondag om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Ster advertentie
Ster advertentie