FunX

3OfAKind over hun debuutalbum: ''Het is een mix van partytracks en gevoelige nummers''

  1. Newschevron right
  2. 3OfAKind over hun debuutalbum: ''Het is een mix van partytracks en gevoelige nummers''

Souhaila, Sahra en Melanie vormen samen 3OfAKind. Het is de eerste damesgroep die meer dan 1 miljoen views scoorde met hun 101Barz-sessie. Afgelopen vrijdag kwam de A-kant van hun allereerste album Alles Moet Real Zijn uit. Sahra en Melani schoven aan bij Fernando in Start voor een speciale luistersessie.

Lovesong

Het album gaat al ontzettend hard, maar vooral de track Like 'em slaat keihard aan. In tegendeel tot wat de titel doet vermoeden, gaat het niet over likes op Instagram of Facebook, maar over de sterke liefde voor de ware.

"Het is gewoon een positieve lovesong.''

Partytune

Vestifal is daarentegen juist weer een echte partytune. Het wordt de volgende single van de dames en er verschijnt binnenkort ook een clip van.

Gevoelige kant

Het album bestaat uit twee delen, een a-kant en een b-kant. Zoals de vrouwen het zelf omschrijven, is deel één vooral de partykant en zal deel twee meer de gevoelige kant van de dames laten zien.

''De verschillende tracks staan verspreid over de twee delen, maar op deel twee staan misschien meer nummers die je niet van ons zou verwachten.''

leugens

Uiteraard zijn de drie vrouwen samen bekend, maar Fernando was ook benieuwd naar de verschillen tussen de dames. Daarom speelt hij Wie van de drie? met hen. Wie is het meest ijdel? Wie is de grootste flirt? En wie is de beste leugenaar?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister het eerste deel van Alles Moet Real Zijn nu via Spotify:

Ster advertentie
Ster advertentie