FunX

Docu over verslaafde vader zorgt voor opluchting

  1. Newschevron right
  2. Docu over verslaafde vader zorgt voor opluchting
Shamira Raphaëla is de succesvolle regisseuse achter verschillende tv-producties waaronder Expeditie Robinson. Haar carrière staat in contrast met hetgeen haar vader Pempy en broer Andy hebben bereikt. Ze hebben geen baan en zitten geregeld vast in de gevangenis. Shamira besloot om hier de documentaire Deal With It van te maken.

"Lieve Shamira, ik denk veel aan jou, morgen word je acht jaar. Liefs van je Papa, registratienummer 18903100, celnummer 312. Kusjes". Dit zijn situaties die de regisseuse van kleins af aan moest meemaken. Ondanks de negatieve omstandigheden probeerden Shamira, Pempy en Andy er het beste van te maken."Heb ik wel een soort gevoel van opluchting"

Opluchting
De docu, die donderdag op NPO3 te zien is, is niet bedoeld om een negatief hoofdstuk in haar leven af te sluiten. De 31-jarige Raphaëla houdt van haar vader en broer en houdt nog steeds contact met hun. "Doordat ik het op m'n eigen manier heb kunnen vertellen, heb ik er meer rust in gevonden. Nu het naar buiten komt heb ik wel een soort gevoel van opluchting," vertelde ze in Start.


Ster advertentie
Ster advertentie