FunX

Afro Bros maakt muziek met David Guetta: "Er komen hele mooie dingen aan"

foto: Instagram: Afro Bros
  1. Newschevron right
  2. Afro Bros maakt muziek met David Guetta: "Er komen hele mooie dingen aan"

De mannen van de Afro Bros zijn hongerige leeuwen op een belangrijke missie. Tenminste, dat zeggen de producers op Instagram. Ze zijn momenteel in Los Angeles en zijn daar de studio ingedoken met niemand minder dan David Guetta! "Dit is the place to be!", vertellen ze enthousiast in de Avondshow.

Drukke planning

Dat de boys van Afro Bros keihard bezig zijn, is de afgelopen tijd wel duidelijk geworden. Ze zijn verantwoordelijk voor de internationale hits Machika en X (Equis). Daar blijft het niet bij, want als het aan de neven ligt komt er nog veel meer aan. Misschien wel een track met David Guetta bijvoorbeeld.

"We waren uitgenodigd om met hem in de studio te zitten. We waren aan het jammen en uiteindelijk zijn we tot een plaat gekomen en die zijn we nu aan het uitwerken."

"Heel spannend allemaal", zeggen de neven. Naast David Guetta, staan er ook studiosessies met Glowinthedark en DJ Snake op de planning. Ook zijn ze bezig met een nieuwe productie voor Nicky Jam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Docu

Het leven van de Afro Bros is bepaald niet saai te noemen. Daarom wordt er momenteel een documentaire over hen gemaakt, genaamd Afro Bros: The Road To Succes. Twee buurjongens van de Afro Bros lopen een tijdje met hun mee tijdens studiosessies en gigs en maken daar uiteindelijk een docu van. Het project was eigenlijk voor school bedoeld, maar ze hebben het zo serieus aangepakt, dat ze het gaan releasen.

"Je ziet ons dagelijks leven, buitenlandse gigs, hoe we thuiskomen, van alles. De jongens lopen tot eind 2018 mee. Het eerste deel is al klaar en komt binnenkort uit. Het worden uiteindelijk drie delen."

Ster advertentie
Ster advertentie