FunX

Famke Louise reageert op haatreacties: ''Ik heb altijd al in de muziek gezeten''

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise reageert op haatreacties: ''Ik heb altijd al in de muziek gezeten''

Famke Louise kan je kennen als model of als vlogster, maar vorige week dropte ze haar eerste videoclip Op Me Monnie. De clip ging meteen keihard, want al bijna 4.500.000 mensen de videoclip bekeken. Binnenkort gaat ze zelfs samen met Boef een remix maken van haar track. Het gaat superlekker met Famke Louise, maar toch krijgt ze veel haat over zich heen. Ze kwam lang bij Morad & Shay om over haar nieuwe track en alle haat te praten.

Haat

"Ik had het niet verwacht", geeft Famke Louise toe over de enorme populariteit van haar track. Ze trekt zich niet veel aan van alle comments. "Dat is hoe het werkt", vertelt ze. "Je moet er niet teveel over inzitten". Toch doet ze dat soms wel. Na het posten van de coverfoto van Op Me Monnie reageerden veel mensen dat de foto gefotoshopt was. "Het is best wel raar, want je doet je best om iets neer te zetten", zegt Famke. "Maar mensen hebben meteen een oordeel klaar, terwijl ze nog helemaal niets gehoord hebben".

Muzikaal

Supergaande-lid Nesim Najih vertelde dat hij het echt een goede track vindt, maar dat hij er niet zoveel van gelooft. Ook vindt hij dat ze net komt kijken in de game. Maar wat Nesim en veel andere mensen niet weten, is dat Famke Louise al heel lang bezig is met muziek. "Ik speelde vroeger viool en ik zat ook vier jaar lang op zangles", zegt de ze. "Ik heb echt wel heel veel muziek gemaakt!"

positief

Ondanks alle haat laat Famke zich niet stoppen. "Ik ben gewoon hoe ik ben. Ik ben trots op mezelf. Ik laat me niet meer tegenhouden door mensen die mijn imago niet leuk vinden." Ze gaat namelijk gewoon door met het maken van muziek. Binnenkort komt in ieder geval de remix van Op Me Monnie met Boef uit en wie weet komt Famke Louise ook nog wel met een album. "Ik wil iedereen bedanken voor alle support. Ook de haters. Dankjewel!"

Ster advertentie
Ster advertentie