FunX

VIDEO: Negativ gaat aan de hypnodrugs

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Negativ gaat aan de hypnodrugs
Hypnose, je gelooft erin of niet. Vanochtend in Start kwam hypnotiseur Edwin Selij speciaal naar de FunX studio om de sidekick van vandaag, rapper Negativ, te hypnotiseren.

Fobiedokter

Edwin is trainer, coach, maar vooral bekend als de 'fobiedokter'. Al meer dan 10 jaar helpt hij CEO’s van topondernemingen, BN-ers en iedereen die zich belemmerd voelt door angsten, verslavingen of overtuigingen. “Hypnose is steeds meer een wetenschap, het wordt gebruikt in ziekenhuizen en het wordt gebruikt door tandartsen. Ik heb ook mijn eigen tandarts getraind en hij gebruikt het nu bij zijn patiënten,” vertelt Edwin.

Hypnodrugs

Negativ zat voor de show een half uurtje met Edwin in een kamertje opgesloten. Daar gebruikte Edwin zijn overtuigingskracht om Nega onder hypnose te brengen. Negativ wilde wel graag Start onder hypnose presenteren, of zoals hij het noemt: “Lekker half wappie in tha morning.” Edwin introduceerde hem daarom hypnodrugs. Door hypnodrugs denk je dat je onder invloed bent van drugs en daar gedraag je je ook naar. Wil jij weten of het Edwin gelukt is om Negativ onder hypnose te brengen? Check dan het filmpje met exclusieve behind the scenes beelden!

{source}
<iframe width="550" height="309" src="//www.youtube.com/embed/DOiDT7Eb7Ls" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<object height="18" width="550"><param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F98817930&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;player_type=tiny"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed wmode="transparent" allowscriptaccess="always" height="18" width="550" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F98817930&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;player_type=tiny"></embed></object>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie