FunX

Nino: "Singa gaat mentaal en fysiek vooruit"

  1. Newschevron right
  2. Nino: "Singa gaat mentaal en fysiek vooruit"
Rapper Nino vertelde vanmorgen in Start dat het met Singa beetje bij beetje zowel fysiek als mentaal vooruit gaat. Hij bezoekt hem één a twee keer per week en ziet dat Singa elke keer weer vorderingen boekt. "We houden ons gewoon positief en we blijven gewoon vechten. We doen wat we kunnen doen voor hem en misschien dat hij op een dag terug zal komen en gewoon weer keiharde muziek zal maken," aldus Nino tijdens Start.

Singa viel dit jaar op 12 maart van een steiger af. De zanger/steigerbouwer viel van een hoogte van zeven meter naar beneden en brak daarbij zijn nek. Hij heeft daarbij een dwarslaesie opgelopen. Singa is vanaf zijn nek naar beneden verlamd.

Nino heeft onlangs een nieuwe videoclip gelanceerd van het nummer 'Het Is Mijn Baby'. Hierop is ook zanger Joshua Newton te horen. De rapper wilde een track maken voor vaders die hun kinderen niet mogen zien omdat de moeder de volledige zeggenschap heeft. "Ik zie echt goede jongens om me heen die hun kind niet mogen opvoeden en dat vond ik zo jammer en daar moest ik gewoon een keer iets over schrijven," vertelde de rapper aan FunX-presentator Fernando.

Gisteren is Nino's nieuwe album 'Planeet Namek' gelanceerd. Hierop heeft de rapper met een groot aantal artiesten samengewerkt waaronder Keizer, Jayh, Kempi en Rb Djan.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F98363262"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie