FunX

Worstelaar Emil Sitoci wil met Valerio in de ring

  1. Newschevron right
  2. Worstelaar Emil Sitoci wil met Valerio in de ring
Emil Sitoci is de eerste en enige Nederlandse worstelaar die ooit heeft meegedaan aan evenementen van de Amerikaanse worstelorganisatie World Wrestling Entertainment (voorheen WWF). Naast een worstelcarrière heeft hij ook geacteerd in Hollywood en onder andere bij BNN gewerkt. Vanochtend in Start kwam Emil zijn verhaal doen bij Fernando.

Nep

Bij professionele worstelorganisaties valt het woord “nep” niet zo lekker onder de (show)worstelaars. Emil Sitoci legt bij FunX uit hoe dat komt: “Worstelen is ooit begonnen met pure sport en de noodzaak voor commercie heeft ervoor gezorgd dat promotors gingen spelen met vooropgezette uitkomsten. Het enige wat nep is, is inderdaad die uitkomst. Je ziet nog steeds echte mensen die echte vallen maken en die elkaar echt raken,” aldus de worstelaar.

Emile in actie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Valerio

Als professionele worstelaars kom je weinig BN'ers tegen, maar als Emil met eentje in de ring mocht staan, dan wist hij wel: “Ik mag Valerio graag het is een te gekke gast. Die jongen kan als hij wil best zijn mannetje staan en ik denk dat het in zo’n worstelring heel erg mooi naar voren komt.”

X Factor

Emil heeft maar één doel en dat is doorbreken in Amerika. Brute kracht, hersens en conditie zijn volgens Emil niet de enige elementen die je nodig hebt om de top te bereiken. “Om boven de rest uit te steken moet je toch die bepaalde x-factor hebben. Als jij ergens een zaal binnenkomt lopen, moeten mensen naar je kijken, ongeacht wat je doet.” Wil jij de x-factor van Emil zien? Wees er dan op 2 juni bij tijdens de Grandslam in Poeldijk.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F90981089"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie