FunX

VIDEO: Fit met FunX de zomer door!

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Fit met FunX de zomer door!
De zomer is weer aangebroken. De tijd waar iedereen weer lekker strak in het vel wil zitten en natuurlijk lekker fit de zomer door komen. Zomerfit worden dus! De dames van Start, Saadia, Riom en Sawita pakken daarom de zomer ook aan om lekker fit te worden.

Met sporten als Kickboksen, Hockey, Honkballen, Zumba Fitness, Basketbal en Surfen gaan de “Start” dames proberen hun conditie op te krikken en weer wat strakker in hun vel te komen. En wie weet jij ook wel?!?!?!Elke week gaan de dames een nieuwe sport checken en vragen naar de tips en trucs om zomerfit te worden. Check elke maandag “Start”om te horen hoe de dames van Start het ervan af brengen!

Surfen
Voor onze eerste zomerfit report zijn Riom en Sawita gaan surfen. Beide dames hadden dit nog nooit gedaan. We maakten ons eerst nog wat zorgen over de temperatuur van het water.

Dit was namelijk 15 graden! Na een kort theorielesje van Joey, gingen we eerst oefenen op het strand. Oefeningen als hoe stuur je de plank,remmen en wat moet je doen als er een golf aan komt. Vervolgens het water in, en gelukkig viel het water ook wel mee.

Check hier het filmpje voor wat tips en om te zien hoe het in zijn werking gaat.

{youtube}gqVrx3Je8_s{/youtube}

Nog niet fit genoeg? Bekijk ook de andere Zomerfit filmpjes;

Zomerfit met FunX: Beack Volleybal!
Zomerfit met FunX: Zumba!
Zomerfit met FunX: Boksen!
Zomerfit met FunX: Sportklimmen!
Zomerfit met FunX: Ultimate Frisbee!
Zomerfit met FunX: Fitness!
Zomerfit met FunX: Hockey!
Ster advertentie
Ster advertentie