Naar homepage
FunX

Persbericht: Balkenende op bezoek bij jongerenstation FunX

  1. Newschevron right
  2. Persbericht: Balkenende op bezoek bij jongerenstation FunX
FunX Start dinsdag met de Minister President

Op dinsdag 13 juni zendt FunX vanaf 08.00 uur in de morningshow een speciaal interview met premier Jan Peter Balkenende uit. Hij neemt samen met kabinetsleden Van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking) en staatssecretaris Van der Laan (Media & Cultuur) een kijkje in de keuken van het radiostation.

Presentatoren Sandra en Laila praten met de Minister President over actuele jongeren-onderwerpen als stageplaatsen, vriendschappen en vrije tijd en leggen een link met de jeugd van Jan Peter himself. Daarnaast werpen zij samen met de premier een blik op de toekomst zowel politiek als privé. FunX luisteraars kunnen hun vraag aan de Minister President sturen naar JP@funx.nl en kunnen reageren op de stelling Wat zou jij doen als je premier van Nederland was? De leukste inzendingen en vragen worden behandeld in het interview.

FunX is een radiostation voor en door stadsjongeren. De jongerenzender is in de ether te beluisteren in de vier grote steden en in de rest van Nederland op de kabel, in samenwerking met BNN. Voor een actueel frequentieoverzicht kijk op www.funx.fm.
Ster advertentie
Ster advertentie