FunX

Darryl laat snippet horen van nieuwe single 'Parapai'

  1. Newschevron right
  2. Darryl laat snippet horen van nieuwe single 'Parapai'
Parapai is Darryl's nieuwe definitie voor mooie billen, borsten, ogen of andere aantrekkelijke aspecten van de vrouw. Zijn nieuwe single Parapai komt uit op 22 september, maar natuurlijk liet hij al een snippet horen in Weekend Wax bij Q-bah en Riza. "Ik was samen met een gitarist aan het viben en we hadden de melodie voor het refrein.Hij was met z'n gitaartje aan het 'para pa pa'en', dus ik zeg mi mang dat is precies hoe het gaat blijven."

"Ali B is m'n broeder"
Een aantal weken terug bracht de Amsterdamse rapper zijn single Luv My Life uit. Vorig jaar schoot hij de videoclip in het vakantiehuis van Ali B in Cannes. Darryl is blij met de kansen die Ali hem heeft gegeven om de draad weer op te pakken. "Ik was wel 'downstairs' na The Partysquad en Ali heeft me wel een kans gegeven." Toch gelooft Darryl dat hij ook op eigen houtje zijn weg terug had kunnen vinden.

"Luv My Life is een ode aan Tupac"
Darryl deed het nummer Luv My Life, dat ook een Xtip is bij FunX, live in de studio. Q-bah hoorde lichtelijke Tupac invloeden in de track. "Het is een ode naar Pac. Let's go!"

Toeren met Marco Borsato
De echte Marco-fans hebben geen idee wie Darryl is. Toch toert hij mee met de Duizend Spiegels toer. "Ze hebben totaal geen idee. Dat is juist het mooie. Ik kom drie keer op en af. De eerste keer zie je ze kijken van wie de fuck is dat. De tweede keer hebben ze zoiets van oke en de derde keer heb ik ze allemaal mee gewoon."

Darryl staat open voor een track met Marco Borsato. "Als er een kans is, ben ik daar!"Ster advertentie
Ster advertentie