FunX

3Robi: "Die pokoe van Armoo en 6ix9ine slaat nergens op"

foto: YouTube: Wilde Westen
  1. Newschevron right
  2. 3Robi: "Die pokoe van Armoo en 6ix9ine slaat nergens op"

Pow, pow, pow a niffaaaauw! Het is 3Robi op je radio. Hij heeft een nieuwe track met de bekende Franse rapper Lacrim. De samenwerking voor het nummer Dix Millions de Dollars is een droom die uitkomt. Dat vertelde 3Robi vanmiddag aan Morad & Shay.

Mula B, die nu vastzit wegens wapenbezit, heeft onder andere geholpen met de hook up tussen 3Robi en Lacrim. Zo vertelde hij dat Mula al met Lacrim in gesprek was én dat de bekende Franse rapper nummers van zowel hem als Mula B kende.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#freemula

Natuurlijk heeft 3Robi ook wat te zeggen over het feit dat zijn Wilde Westen-broeder sinds vorige week donderdagavond in de gevangenis zit. "Die dingen gebeuren broer. We moeten kijken naar oplossingen. Moet ik hem uit de gevangenis trekken ofzo? We zullen zien wat er gaat gebeuren. Uiteindelijk komt het wel goed denk ik. Sowieso love voor Mula, want mede dankzij hem is mijn samenwerking met Lacrim tot stand gekomen #freeMula."

armoo en 6ix9ine

3Robi's track Dix Millions de Dollars met de bijbehorende video gaat lekker, maar lang niet zo goed als die van Armoo met de Amerikaanse rapper 6ix9ine. Zo zei zelf met een sarcastische ondertoon. "Het gaat niet zoals die van Armoo. Ander niveau a niffauuw. Ik ben een bescheiden jongen, ik loop er niet stoer over te doen. Volgens mij zegt die samenwerking met Armoo veel over 6ix9ine zelf. Ik zeg je eerlijk, die pokoe slaat nergens op. Ieder z'n ding. Ik doe ook mijn ding en gelukkig word ik wel gerespecteerd door andere grote artiesten."

Ster advertentie
Ster advertentie