FunX

Awardwinnaar Snelle: "We leven exact de droom die we al jaren hadden"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Awardwinnaar Snelle: "We leven exact de droom die we al jaren hadden"

Snelle won dinsdagavond met Scars de FunX Music Award voor Best Song en vertelde op het podium dat hij exact de droom leeft die hij al jaren met zijn vrienden had. Samen met Donda Nisha, de producer van Scars en Plankgas, schoof hij na ontvangst van de award aan in de FunX-studio bij Sander en Youssef om te vertellen hoe het voelt om Best Song te winnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Baan opgezegd

Snelle is in een relatief korte periode door het dak gegaan. Het zorgde ervoor dat hij zijn baan als nachtportier bij een hotel kon opzeggen om zich te focussen op nog meer muziek. De eerste grote hits heeft Snelle inmiddels te pakken en hij blijft doorgaan: "Dat blijven doorgaan zit de hele dag in mijn hoofd. Ik ben superdankbaar, maar ik hoop dat dit pas het begin is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kracht van het snelle succes

Producer Donda Nisha vertelde in de FunX-studio dat ze al jaren intensief samenwerken en dat daar waarschijnlijk de kracht van het snelle succes zit: "We hebben zo'n groei meegemaakt samen. Omdat we zo vaak samen zijn gebleven en uit een andere hoek van Nederland komen, denk ik dat we een nieuwe sound hebben gecreƫerd en dat het daarom ook zo snel is opgeblazen."

Ster advertentie
Ster advertentie