FunX

"Divorce cast benaderd voor tweede seizoen"

  1. Newschevron right
  2. "Divorce cast benaderd voor tweede seizoen"
De eerste aflevering van Divorce was afgelopen zondag op de buis en nu al zijn de acteurs gepolst voor een tweede seizoen, dat zei Dirk Zeelenberg vanochtend in Start. De acteur is sinds kort te zien als één van de gescheiden mannen in de nieuwe RTL4 serie die zondag maar liefst 1,9 miljoen kijkers trok. Dat aantal was ver boven de verwachting van Dirk: "Het is echt ongelofelijk! Mensen zijn echt enthousiast en hebben meteen zin in de volgende aflevering," aldus de acteur.

Tweede seizoen Divorce

Dirk Zeelenberg benadrukt wel dat nog niets vast staat: "het gaat om een 'wellicht' en een 'misschien'." De crew en cast zou het volgens de acteur in hartstikke leuk vinden. Zelf staat hij zeker open voor een tweede seizoen: "Mijn rol is voor een speler niets dan dankbaarheid. Dit is echt smullen!"

Helemaal los

Dirk speelt één van de drie gescheiden mannen die in de serie gaat samenwonen. Afgelopen weekend was de eerste aflevering te zien waarin de personages voornamelijk werden voorgesteld, maar aankomende zondag gaat het volgens Dirk helemaal los. Zo wordt hij laveloos uit een saunacentrum verwijderd. Ben jij benieuwd waarom? Check dan aanstaande zondag om 21.30 uur de nieuwe aflevering van Divorce op RTL4.

Vierde kind?

Dirk is bekend als acteur, maar daar buiten heeft hij ook een vrouw en drie kinderen. Vanochtend verklapte hij in Start dat ze ook serieus nadenken over een vierde kind. "Als we elkaar twintig eerder hadden ontmoet, dan had ik er wel tien willen hebben. Zo leuk vind ik kinderen. (..) Ik sluit het zeker niet uit!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F71808597"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie