FunX

Bokoesam dropt album 'Nachtvlinder' met ode aan zoontje

  1. Newschevron right
  2. Bokoesam dropt album 'Nachtvlinder' met ode aan zoontje

Het is releasedag voor Bokoesam. Vandaag heeft hij z'n album Nachtvlinder uitgebracht en de titel is zorgvuldig uitgekozen. "Ik ben zelf een nachtvlinder. En het heeft iets duisters, maar ook iets blijs. Zo zie ik mezelf ook een beetje." Uit alle dertien tracks, is er specifiek eentje wel heel persoonlijk en speciaal. Het gaat om Voor Jou, dat over zijn zoontje gaat. Zo vertelde IJburgs finest vanmorgen tijdens een luistersessie aan Fernando in Start.

ongekende liefde

Het is een emotioneel liefdeslied, dat in eerste instantie was geschreven voor een vrouw. "In het begin lijkt het alsof het voor een dame is en later in de track kom je erachter dat het voor mijn zoontje is. Eerst was het wel voor een dame gemaakt, maar later kwam ik erachter dat het gewoon voor m'n zoontje moest zijn. Je moet echt luisteren naar wat ik zeg in het nummer."

Bokoeyonce benadruk dat, hoewel zijn zoontje onverwachts kwam, de liefde voor hem anders is dan hij ooit heeft gekend. "Die liefde is anders dan verliefd zijn op een dame of van je ouders houden. Daarvoor ken je dat soort liefde gewoon niet. For real."

bijzondere samenwerkingen

Fernando heeft naast Voor Jou ook andere bijzondere nummers ontdekt. Zo zijn er samenwerkingen met onder andere Chivv, Young Nnelg en Boef.

the making of

Nachtvlinder is gemaakt tijdens een tweeweekse schrijverskamp in Berlijn. In de speciale onderstaande webserie, zie je hoe het album tot stand is gekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie