FunX

Leafs bewijst zich met spitsessie nu al als The Line King tijdens WOO HAH!

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Leafs bewijst zich met spitsessie nu al als The Line King tijdens WOO HAH!

Leafs zijn outfit is altijd on fleek, waar hij ook staat. Voor het derde jaar dat hij optreedt op WOO HAH! kwam hij met een nieuwe drip in zijn neon-outfit, een trend die hij begin dit jaar al voorspelde. ''Ik zei het, neon wordt de kleur van het jaar!'' Dit jaar trapte Leafs het festival af met het optreden met zijn goede vriend Jacin Trill. Het ging helemaal los, maar hij had gelukkig nog meer dan genoeg energie over voor een bezoekje aan de FunX-studio op het festivalterrein.

''WOO HAH! voelt als een thuisbasis. De eerste keer dat ik hier was, was ik niet eens echt bezig met muziek. Het jaar daarna stond ik hier en het jaar erna ook. En dit jaar weer!''

Giraffe lickings

Leafs kwam eigenlijk voor Lil Uzi Vert, maar Uzi heeft helaas gecancelled. ''Ik heb gehuild, man! De saus die Uzi dropt, voel ik in mijn ziel.'' Toch betekent dat niet dat Leafs al vertrekt, want ook Travis Scott wil hij graag live zien. Sowieso heeft Leafs veel liefde voor WOO HAH! en de dieren in het safaripark. Vooral met de giraffe wist hij vorig jaar een goede band op te bouwen, maar de drip van de leeuw kan hij zeker ook waarderen.

''Vorig jaar op WOO HAH! heeft een giraffe mijn vinger gelikt. [...] Maar de leeuw heeft de gekste drip, hij komt met een bontjas naar buiten.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Line King

Leafs kon natuurlijk niet vertrekken uit de FunX-studio zonder zijn naam als The Line King waar te maken. Check zijn sessie hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie