FunX

Fouradi werkt met Sexion d'Assaut

  1. Newschevron right
  2. Fouradi werkt met Sexion d'Assaut
Fouradi kondigde al in 2010 in de FunX studio aan dat ze Frankrijk wilden veroveren. De broers zijn druk bezig om deze droom te verwezenlijken. "Wij hebben grote stappen gemaakt," vertelt Brahim vanochtend in Start. Ze hebben namelijk samengewerkt met de bekende Franse groep Sexion d'Assaut. Vanochtend kon je in Start alvast een klein stukje van de track horen. De single komt pas na de zomer uit.

Clip
Brahim bevestigde in Start dat er bovendien een clip voor het nummer in de planning staat. Sexion d'Assaut is getekend onder het label Wati B record label, die weer onder exclusieve licentie staat bij Sony Music Entertainment France. Dat Brahim een baan heeft als A&R manager bij Sony in Nederland heeft volgens hem niks te maken met de samenwerking met de Franse formatie. "Het is via een relatie van ons gegaan," verklaarde de Fouradi rapper. Er is wel een grote kans dat Mo en Brahim onder het Wati B record label uitkomen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F97684752"></iframe>
{/source}

Spijt!
Brahim kwam naar de studio vanochtend om te praten over zijn rol in de nieuwe Carry Slee film, Spijt! Dit wordt zijn debuut op het witte doek. In de film Spijt! wordt hoofdrolspeler Jochem constant gepest. De leraar doet er niets aan en de kinderen die hem beschermen kunnen er niet altijd bij zijn. Tijdens een klassenfeest pakken de pestkoppen Jochem aan. De volgende ochtend krijgt de klas van de rector te horen dat Jochem ‘s avonds niet is thuisgekomen. Brahim speelt zelf de rol van een 16-jarige jongen. Spijt! Is vanaf vandaag landelijk in de bios te zien.



Ook maakte Brahim samen met The Voice Kids winnares Fabiënne Bergmans meerdere nummers voor de film, waaronder de titelsong 'Hou Me Vast'.



Pesten
Dat pesten nog steeds aan de orde van de dag is, is te merken aan de reacties die binnenkwamen tijdens de show. "Mensen moeten echt beseffen dat het een serieus onderwerp is en dat het nog steeds gebeurt. Laten we er gewoon met z'n allen wat aan doen," aldus Brahim.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F97684606"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie