FunX

CritiX: Je relatie of je carrière?

  1. Newschevron right
  2. CritiX: Je relatie of je carrière?
Kanye West vindt zichzelf en zijn carrière een stuk belangrijker dan zijn zwangere vrouw Kim. Tijdens haar bevalling is de rapper er niet bij, omdat hij niet tegen bloed kan en op zijn verjaardag geeft hij een knalfeest terwijl hij Kim alleen thuis laat. Als je carrière wilt maken moet je keuzes maken. Daarom was de stelling dinsdag bij CritiX: 'Uiteindelijk heeft mijn carrière voorrang op mijn relatie'. Een kleine meerderheid van 52,6% van de FunX luisteraars was het hiermee oneens.

Bitch van verwachtingen

Zarayda sprak met Tom Gorny, coach bij Masterflirt. Hij is op dit moment bezig met een boek dat mannen moet helpen hun mannelijkheid terug te vinden. “Voor je mannelijkheid maakt het niet uit of je je carrière verkiest boven je relatie, als je maar de keuze maakt die jij zelf wilt en niet de bitch wordt van wat er van je verwacht wordt.”

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F96546559&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Roxanne gaf ook haar mening over de stelling in de show. Volgens haar kan een carrière niet samengaan met liefde. "Of je kiest voor je liefde, of voor je carrière. En als je kiest voor je carrière, moet je ook geen relatie beginnen, want het is zwaar. Ik heb ook mijn relatie verbroken om te werken aan mezelf en te gaan voor mijn carrière. Het is wel moeilijk, maar ik wil echt mijn droom bereiken."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F96546525"></iframe>
{/source}

Facebook reacties

Erik = eens
‘Geen geld, geen liefde.. that’s life!’

Vishal = oneens
‘Uiteindelijk kom je op een punt waar je relatie/gezin belangrijker voor je gaat worden dan je carrière.’

Vito = eens
‘Je moet je eigen haggie kunnen redden met of zonder je vrouw of man.’

Eva = eens
‘Nu zeker wel ja!’
Ster advertentie
Ster advertentie