FunX

Christina Milian: "Ik zou niet weer een artiest daten"

  1. Newschevron right
  2. Christina Milian: "Ik zou niet weer een artiest daten"

De laatste keer dat Christina Milian in Nederland optrad was tijdens de TMF Awards in 2002. "Het was mijn eerst optreden op een awardshow." Sindsdien is de zangeres getrouwd, weer gescheiden en is ze moeder geworden van haar nu 6-jarig dochtertje Violet. Dit alles heeft één ding aan haar lifestyle veranderd: "Ik zou niet weer een artiest daten."

Amsterdam

De 35-jarige Christina schoof vanmiddag aan bij Dyantha in Jouw Stad Amsterdam. De stop in onze hoofdstad is onderdeel van haar mini Europese tour. "Zo kom ik weer in contact met de fans en kan ik mijn nieuwe muziek verspreiden."

Eind vorig jaar releaste de artiest uit Jersey haar nieuwste EP '4U'. Op het mini album van vier tracks staan featurings van Snoop Dogg en ex-bae Lil Wayne.

"Ik zou niet meer daten met iemand uit de muziekindustrie"

LIEFDE

Het onvoorspelbare beroemdheidsleven van Christina heeft zijn voordelen, maar hoe gaat een toekomstig vriendje daar mee om? "Mijn vorige vriendje zaten zelf allemaal in de (muziek)industrie, dus zij snapten het allemaal. Maar ik zou niet weer een artiest willen daten. Ik ontmoet liever iemand via vrienden, dan kan je iemand meteen al meer vertrouwen."
Dat haar volgende liefde een vrouw wordt, sluit ze niet uit. FunX luisteraar Amanda vroeg het zich af en volgens Christina weet je het maar nooit. "Ik heb weleens een meisje gekust en ik vind vrouwen prachtig, maar nooit één gedate. Misschien als ik mannen ooit zat ben."
Ster advertentie
Ster advertentie