FunX

Nafthaly Ramona: ''Als de dames het leuk vinden, weet ik dat het echt tof is''

  1. Newschevron right
  2. Nafthaly Ramona: ''Als de dames het leuk vinden, weet ik dat het echt tof is''

Nafthaly Ramona is enorm druk. Ze draait gemiddeld twintig tot dertig keer per maand en tussendoor is ze bezig met vloggen. De dj vond gelukkig ook nog tijd om langs te komen bij Jaimy in De Avondshow om koningsnacht officieel in te luiden.

''Ik word soms moe van mezelf. Ik neem best wel veel hooi, plus nog heel veel andere dingen, op mijn vork.''

Vrouwvriendelijk

De dj-wereld blijft een mannenwereld, maar Nafthaly heeft zich altijd goed staande te weten houden. Ze vindt het heel belangrijk dat ook de vrouwen haar muziek waarderen: ''Ik weet: als de dames het leuk vinden, dat het echt leuk is.'' Ook in haar muziekkeuze houdt ze daar rekening mee, maar toch komen er ook wel wat minder vrouwvriendelijke deuntjes tussendoor.

''Ik draai ook gewoon Adje en Kempi tussendoor. Dat is gewoon tof. Het gaat er gewoon om dat de vrouwtjes met hun bil gaan draaien.''

All the girls love

Nafthaly is een eigen movement gestart, speciaal voor vrouwen: All The Girls Love. Ze brengt videomixes uit en eerder dit jaar kwam er een kalender uit. Nafthaly heeft nu ook een eigen Facebookgroep opgericht: All the Girls Love. Hierin vind je de beste feestjes en geeft Nafthaly zelfs gastenlijstplekken weg voor de feestjes waar ze zelf staat te draaien. Maar... Alleen voor de girls!

''Ik draai gemiddeld 20-30 keer per maand op de leukste feestjes van Nederland en ik heb altijd ruimte voor gastenlijst (en soms ook backstage). Ik merk dat ik superveel energie krijg als jullie dames lekker aan het dansen zijn voor mijn neus, dus ik wil jullie gewoon elke week voor me hebben! Ik geniet van jullie babes!''

Ster advertentie
Ster advertentie