FunX

FunX lanceert 3 kanalen op YouTube

  1. Newschevron right
  2. FunX lanceert 3 kanalen op YouTube
Vanaf heden is FunX nu ook op YouTube te vinden met drie kanalen: FunX Reports, FunX Five en FunX Music.

Deze drie kanalen geven de luisteraar toegang tot alle filmpjes van, over en gerelateerd aan FunX.

FunX Music
In de categorie FunX Music kan de bezoeker terecht voor videoclips, concertregistraties en andere live optredens van zijn / haar favoriete FunX artiesten. In deze categorie zijn muziekvideo's te vinden van over de hele wereld: Arabische Rai, NL urban, hiphop, r&b, Turkpop, Indiase Bhangra, Latin en meer.


FunX Reports
In dit kanaal vindt de luisteraar alle reportages en interviews die opgenomen zijn op diverse evenementen en festivals van afgelopen seizoen. Van Dunya tot Parkpop, Zomercarnaval en Festival Mundial.


FunX Five
FunX bestaat 5 jaar en dat wordt op 11 oktober gevierd in de HMH in Amsterdam onder de naam FunX Five. Tevens is deze naam gebruikt voor het derde YouTube kanaal van de jongerenzender. In deze categorie kijkt de luisteraar terug op de afgelopen 5 jaar met onder andere televisie registraties, oudere reports en interviews en de FunX Commercials.


YouTube Actie!
In het kader van de lancering van de drie YouTube kanalen heeft FunX tot 11 oktober een actie uit gezet. Luisteraars worden opgeroepen om in een minimaal 30 seconden durend filmpje hun FunX gevoel vast te leggen. Na 11 oktober kiest een jury enkele winnaars die de nieuwe FunX Commercial mogen regisseren en die op de landelijke televisie wordt uitgezonden.


Alle YouTube kanalen van FunX zijn bereikbaar via de URL: www.youtube.com/funx

Ster advertentie
Ster advertentie