FunX

Dating Dilemma: Romy wordt op date gevraagd door ex-stiefvader

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Dating Dilemma: Romy wordt op date gevraagd door ex-stiefvader

Bij Dating Dilemma komen vaak de meest juicy dilemma’s over de liefde voorbij. Zo vertelde Romy woensdag in Start met Fernando dat ze op een date is gevraagd door de vijftien jaar jongere ex van haar moeder. Oftewel haar ex-stiefvader, oftewel what the fuck?! Romy is 20 jaar en deze guy 30 jaar en ze ziet hem op zich wel zitten. *Houston, we have a problem here*. Fernando besloot de hulp van de luisteraars in te schakelen en het advies was duidelijk.

VERGELIJKINGSMATERIAAL

Rafi was in shock en geloofde zijn oren niet. Hij belde Fernando om het volgende advies te geven aan Romy: “Hoe langer ik erover nadenk, hoe meer ik denk: nee man, dit gaat verkeerd aflopen. Hoe ga je dit eruit laten zien in de toekomst? Ga je zeggen: ‘Mam, ik neem me vriendje mee. Kijk eens: je ex.’ En als je het bed met elkaar gaat delen ben je vergelijkingsmateriaal voor jouw moeder. […] Het blijft een wedstrijdje en je gaat onzeker worden. Wat als ie dan toch weer gevoelens krijgt voor die moeder?”

NO GO

Ook Elize snapte er niks van en gaf het volgende advies: “Hoe komt het überhaupt in je hoofd op om er nog over na te denken? Wil je precies dezelfde intieme dingen doen die je moeder met hem heeft gedeeld? Sorry, het zou bij mij een soort walging op gaan roepen. Het is echt gewoon een no go.”

EEN BEETJE RESPECT

Als laatste belde Shandita en die was het eigenlijk ook eens met Rafi en Elize: "Ik vind dat ze het totaal niet moet doen. Die relatie met haar moeder is niet zomaar uitgegaan. Hij zal haar misschien wel bedrogen of gekwetst hebben en dan ga jij als dochter nog met hem aanpappen. Heb een beetje respect voor jezelf en voor je moeder."

Ster advertentie
Ster advertentie