FunX

VIDEO: What's hot in 2015?

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: What's hot in 2015?
Je kan in 2015 weer genieten van een hoop nieuwe games maar ook vette gadgets. Afgelopen maandag ging de Consumer Electronica Show van start. Tijdens deze show presenteren bedrijven hun nieuwste producten. Genoeg spullen om je helemaal mee uit te leven dit jaar!

Playstation vs. Xbox vs. Wii U
Gameking JJ was vanmorgen in de studio om jou te tippen welke games je in de gaten moet houden. Ook Steven hing aan de lijn om zijn ongezouten mening te geven. JJ denkt dat vooral het najaar speciaal gaat worden. Dan brengen Sony, Microsoft en Nintendo een super populaire game uit voor hun console. Op de Xbox One wordt Halo uitgebracht en Zelda voor de Wii U. "Uncharted is hun (Playstation's) grote game maar ik verwacht dat er nog wel een aankondiging komt, misschien wel een Gran Turismo," zei JJ.



Gadgets
Tijdens CES waren er op game gebied ook een aantal presentaties. Zo stonden met name de virtual reality brillen weer in the picture. Naast de meeste bekende bril van Facebook, de Oculus Rift, waren ook andere bedrijven die een vr-bril introduceerden.

Als je het gamen met een gamepad niet uitdagend genoeg vindt, dan kan je je helemaal uitleven op de Virtuix Omni. Bij dit apparaat zet je bijvoorbeeld de Oculus Rift op en doe je speciale schoenen aan waarmee je op een afgeschermd platform kan rennen en springen. Een stuk beter voor je conditie dus dan een standaard gamepad!



Check hieronder nog een paar opvallende CES aankondigingen.











Ster advertentie
Ster advertentie