FunX

DJ Jean en Jody Bernal remixen Que Si Que No

  1. Newschevron right
  2. DJ Jean en Jody Bernal remixen Que Si Que No

DJ Jean maakte vanochtend in Start bekend dat hij Que Si Que No samen met Jody Bernal in een housejasje gaat steken. "We hadden al eerder besloten om er een 2014 remix van te maken. Gisteren kwamen we elkaar weer tegen op een ADE feestje en ik denk wel dat het gaat gebeuren. (..) Gewoon voor de gein."


Raffaëla
Jody Bernal is niet de enige met wie DJ Jean de studio in gaat duiken. Hij verklapte ook dat er waarschijnlijk een track aankomt met Raffaëla Paton: "Ze heeft een fantastische stem. Als ik een lekker danceplaatje voor haar maak waar ze haar soulvolle stem op kwijt kan, dan is het perfect."

Nieuwe producties
DJ Jean wil de wereld opnieuw gaan veroveren met zijn muziek. Hij werkt tegenwoordig met John Marks, een producer die heel veel produceert: van Tiësto en kabouter Plop tot De Toppers. "Hij produceert samen met mij en we hebben nu een stuk of vijf/zes dikke tracks geproduceerd die in de komende maanden en jaren op mijn eigen nieuwe label uit moeten komen." Een van de clubtracks hoor je hieronder in het interview met DJ Jean.

Ster advertentie
Ster advertentie